Ontdek 3DRene.com: Uw specialist in modelbouw en lasertechniek

Sinds de oprichting in 2014 heeft 3DRene.com zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de markt van 3D printen en creatieve productontwikkeling. We zijn begonnen als een veelzijdig platform en hebben onze focus door de jaren heen verfijnd. Met trots kondigen we aan dat 3DRene.com in 2024 een nieuwe fase ingaat. We richten ons nu volledig op het specialiseren binnen de wereld van modelbouw vrachtwagens in schaal 1:50, schaal 1:24 en schaal 1:87, met een bijzondere nadruk op het vervaardigen van ladingen, containers en opleggers voor modelbouwliefhebbers.

Onze toewijding aan innovatie en precisie heeft ons geleid naar een specifieke niche binnen het 3D printen, waarbij we inspelen op de behoeften van modelbouwers die op zoek zijn naar kwaliteit en detail in hun modellen. Door ons te concentreren op deze gespecialiseerde doelgroep, streven we ernaar om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Uitbreiding naar nieuwe horizonten

Naast onze focus op 3D printen, breiden we onze diensten uit met nieuwe technologieën en productlijnen:

Resin producten

Ontdek onze handgemaakte resin producten. Van levensechte koi karpers tot sierlijke schildpadden, elk stuk toont vakmanschap en creativiteit.

Gepersonaliseerde posters

Breng uw ruimte tot leven met onze op maat gemaakte posters. Of u nu een fan bent van landschappen, kosmische verkenningen of wilde dieren, onze posters worden gedrukt met oog voor detail en kleur.

3D printservice

Onze 3D printservice is ideaal voor op maat gemaakte 3D geprinte objecten. Of u nu prototypes, gepersonaliseerde geschenken of specifieke onderdelen voor modelbouw nodig heeft, ons team staat klaar om uw projecten te realiseren. Neem contact met ons op voor informatie over werkwijze, kosten en afhandeling.

Vooruitkijken

Bij 3DRene.com zijn we enthousiast over de toekomst en de mogelijkheden die onze gespecialiseerde focus biedt. We blijven onze diensten verbeteren en uitbreiden om te voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Onze missie is om een one-stop-shop te zijn voor modelbouwers van vrachtwagens in schaal 1:50 , 1:24 of schaal 1:87, kunstliefhebbers en iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, gepersonaliseerde producten.

Internationale bestellingen

Voor onze internationale klanten: Hoewel onze website primair gericht is op Nederland, verwelkomen we bestellingen van over de hele wereld. Als u buiten Nederland woont en interesse heeft in onze producten, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden voor internationale verzending en hoe we u van dienst kunnen zijn.

Samen kunnen we de toekomst vormgeven, één laag tegelijk.