Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Bij 3DRene.com streven we ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren die aan uw verwachtingen voldoen. Wij begrijpen echter dat er situaties kunnen zijn waarin u uw aankoop wilt retourneren of een terugbetaling wilt aanvragen. Hieronder vindt u ons beleid met betrekking tot retourzendingen en terugbetalingen.

 

Retourneringsbeleid

 

Retourtermijn: U kunt de meeste nieuwe, ongeopende items binnen 14 dagen na levering retourneren voor een volledige terugbetaling.

Staat van het Product: Om in aanmerking te komen voor een retour, moet het product in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen, ongebruikt en in de originele verpakking, met alle bijbehorende accessoires.

Uitzonderingen: Op maat gemaakte of gepersonaliseerde items kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van een defect of beschadiging bij aankomst.

Retourproces: Vul onderstaand formulier in om een retourzending aan te vragen. Vermeld uw bestelnummer, de reden van retour en of u een vervanging of terugbetaling wenst. Wij zullen u voorzien van verdere instructies.

 

Terugbetaalbeleid

 

Verwerking van Terugbetalingen: Na ontvangst en inspectie van uw retourzending, zullen we u informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Bij goedkeuring wordt uw terugbetaling verwerkt en automatisch toegepast op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen.

Verzendkosten: De kosten voor het retourneren van het item zijn voor uw rekening, tenzij de retour het gevolg is van onze fout (u heeft een verkeerd of defect item ontvangen, etc.). In dergelijke gevallen zullen wij de verzendkosten voor de retourzending vergoeden.

Late of Ontbrekende Terugbetalingen: Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt. Als u dit allemaal heeft gedaan en u nog steeds geen terugbetaling heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

 

Contactinformatie

 

Voor vragen over ons Terugbetaal- en Retourneringsbeleid, of als u hulp nodig heeft bij het retourneren van uw product, kunt u contact met ons opnemen via:

 

E-mail: 3drene.weert@gmail.com

Wij zijn er om u te helpen en streven ernaar uw ervaring met 3DRene.com zo positief mogelijk te maken. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

 

    Afhandeling

    Klant gegevens

    Betaalgegevens voor evt terugbetaling